Натисніть на зображення чи назву кафедри, щоб отримати більш детальну інформацію

Кафедра проводить підготовку фахівців з екології за освітнім рівнем «БАКАЛАВР» галузі знань 10 «Природничі науки» спеціальності 101 «Екологія» освітньої програми «Екологія, охорона навколишнього середовища та збалансоване природокористування» та  галузі знань 18 «Виробництво та технології» спеціальності 183 «Технології захисту навколишнього середовища»; «МАГІСТР» зі спеціальності 101 «Екологія» освітньої програми «Екологія та охорона навколишнього середовища».

Кафедра проводить підготовку фахівців за освітніми рівнями «БАКАЛАВР», «МАГІСТР», «ДОКТОР ФІЛОСОФІЇ» галузі знань 16 «Хімічна інженерія та біоінженерія» спеціальності 161 «Хімічні технології та інжеенрія» освітньої програми Освітня програма «Хімічні технології та інженерія».

Кафедра проводить підготовку фахівців за освітнім рівнем «БАКАЛАВР» галузі знань 18 «Виробництво та технології» спеціальності 181 «Харчові технології» освітні програми «Харчові технології та інженерія» та «МАГІСТР» зі спеціальності 181 «Харчові технології» освітньої програми «Харчові технології».

Кафедра проводить підготовку фахівців за освітнім рівнем «БАКАЛАВР» галузі знань 19 «Архітектура та будівництво» за спеціальностями 191 «Архітектура та містобудування», освітньої програми «Архітектура та будівництво» та 192 «Будівництво та цивільна інженерія» освітньої програми «Будівництво» та «МАГІСТР» зі спеціальності 192 «Будівництво та цивільна інженерія» освітньої програми «Промислове та цивільне будівництво».

Кафедра проводить підготовку фахівців за освітнім рівнем «БАКАЛАВР» галузі знань 19 «Архітектура та будівництво» за спеціальністю 193 «Геодезія та землеустрій» освітньої програми «Геодезія та землеустрій».

Кафедра проводить підготовку фахівців за освітнім рівнем «БАКАЛАВР» галузі знань 20 «Аграрні науки та продовольство» за спеціальностями 203 «Садівництво, плодоовочівництво та виноградарство», освітня програми «Садівництво та виноградарство» та 205 «Лісове господарство» освітньої програми «Лісове господарство».

Кафедра проводить підготовку фахівців за освітнім рівнем «БАКАЛАВР»  за спеціальностями:

  • 181 «Харчові технології», освітньої програми «Харчові технології (в ресторанному господарстві)»;
  • 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньої програми «Готельно-ресторанна справа»;
  • 242 «Туризм», освітньої програми «Туризм»

та «МАГІСТР» зі спеціальностей

  • 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньої програми «Готельно-ресторанна справа»;
  • 242 «Туризм», освітньої програми «Туризм».